HOME
NIEUWS
OVER RIVIERKREEFTEN
Rivierkreeften in Nederland
Europese rivierkreeft
Amerikaanse rivierkreeften
Verspreiding
Soorten identificatie
Waar koop je rivierkreeft?
Hoe vang je rivierkreeften?
Rivierkreeft gevonden?
Veel gestelde vragen (FAQ)
PROBLEMEN
Oplossingsrichtingen
Vissen op rivierkreeften
Andere oplossingen
Wet- en regelgeving
Andere onderzoeken
Het woord aan
KENNISPLATFORM
Kennisplatform Rivierkreeft I
Rapportages
Veldonderzoek
Aanpak invasieve rivierkreeften
Digitale vangstregistratie
Perspectief rivierkreeftenvissers
Rivierkreeften in de horeca
Bijeenkomsten
Eindsymposium Kennisplatform Rivierkreeft
Studiedag kennisplatform Rivierkreeft
Kennisplatform Rivierkreeft II
Rapportages
Rapporten WENR professionaliseren en vermarkten rivierkreeftvisserij
Regelgeving rivierkreeftenvisserij
Rapport informatiepakket (wereld)markt rivierkreeft
Bijeenkomsten RKII
Gastvrij Rotterdam
Bijeenkomst problematiek rivierkreeft bij HHSK
Vissennetwerkdag
Podcast over rivierkreeften
CONTACT
Kennisplatform Rivierkreeft II
Menu
Nieuws
Bekende TV koks Nadia Zerouali en Alain Caron koken met rivierkreeft in aflevering “kookboekenparade” van Omroep Flevoland
Share this entry
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on Pinterest
Share on Linkedin
Share by Mail
Scroll to top